Monday, February 14, 2011

Valentijnsactie digitale weggeefwinkel

Valentijnsdag is tegenwoordig in Nederland een groot commercieel succes geworden. Groter nieuwer duurder het kan niet op. Dat het ook anders kan daar willen we graag Uw aandacht voor vragen . Neem is met minder genoegen .


Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari . Valentijnsdag is tegenwoordig in Nederland een groot commercieel succes geworden: cadeauwinkels, boekwinkels en bloemenwinkels profiteren hiervan. De reclame praat ons aan dat we van alles nodig hebben om ons gelukkig te voelen of om 'erbij te horen'. Maar geluk heeft meestal niets te maken met het bezit van veel spullen, een auto, of meegaan met elke modetrend. Producten dienen vaak als symbolen om iets immaterieels uit te drukken: aandacht, gezag, status of identiteit. De rijkdom in de wereld is ongelijk verdeeld. Twintig procent van de wereldbevolking neemt 86 procent van de wereld-consumptie voor zijn rekening. De overgrote meerderheid van de mensheid moet daarom genoegen nemen met de resterende veertien procent. Dat leidt tot honger en armoede in grote delen van de wereld. We zullen de rijkdommen van de Aarde eerlijker moeten verdelen tussen alle wereldburgers. Ook in Nederland neemt het verschil tussen rijk en arm toe. Onze hyves ,de
 http://weggeefwinkelzeist.hyves.nl/ brengt daar een klein beetje verandering in . Zonder Uw steun lukt dat echter niet . Om deze hyves succesvol te laten blijven willen we U vragen om mee te doen aan onze valentijnsactie , een protest met een glimlach tegen als maar meer , nieuwer duurder . Geef met deze valentijnsactie eens iets vanuit U hart
Kijk eens rond naar wat U niet gebruikt en waar U mogelijk een ander blij mee kunt maken. En plaats dat in de speciale valentijnsrubriek . En wees creatief het gaat niet om de waarde van het product , maar juist om het gebaar . Virtuele doosjes geluk ,een glimlach ,zijn net zo waardevol om te ontvangen en nog veel leuker om te geven . Omdat het op de digitale weggeefwinkelhyves iedere dag een beetje valentijnsdag is zijn Uw speciale valentijnswensen uiteraard ook na valentijnsdag welkom.
Uiteraard staan worden er ook veel spullen aangeboden . Kijk vandaag even rond of er wat voor U bij zit of bied overtollige spullen aam.
Ruim 1250 hyvers gingen U reeds voor

- E-Mail: kantjep@tomaatnet.nl Website: http://weggeefwinkelzeist.hyves.nl/

No comments: