Friday, February 25, 2011

26-02-2011 Demonstratie, Den Haag tegen racisme!

Op 26 februari zal er in Den Haag gedemonstreerd worden tegen racisme en discriminatie. Aanleiding hiervoor zijn de Provinciale Statenverkiezingen die op 2 maart a.s. plaats vinden. Hieraan doen politieke partijen mee die mensen uitsluiten en discrimineren. Daarom is het belangrijk om je stem te laten horen, tegen racisme en voor solidariteit!

Flyer
Flyer

Kaartje
Kaartje

We vinden het belachelijk dat de PVV met hun racistische agenda mensen probeert tegen elkaar uit te spelen en mensen uitsluit! Hier doen andere partijen hard aan mee, door een klimaat te scheppen waarin angst en haat regeren en waar alles wat "anders" is wordt uitgesloten. Ook de bezuinigingen die de nieuwe rechtse regering door willen voeren zullen maatschappelijke gevolgen hebben. Alleen de allerrijksten zullen ruimte hebben om bijvoorbeeld te studeren of zich zelf te ontplooien.

Omdat er op het Paul Krugerplein gewerkt word aan de bestrating verzamelen we voor op het Transvaal Wijkpark, dit ligt slechts 400 meter van het Paul Krugerplein.

Er zijn meerdere flyer acties geweest zie:  http://denhaagtegenracisme.wordpress.com/2011/02/21/haagse-antifascisten-verspreiden-weer-duizenden-flyers/

Er komen sprekers van Doorbraak, Werkgroep Stop Deportaties en AFA Den Haag.

Kom allemaal naar de demonstratie! Samen sterk tegen racisme en voor solidariteit!

Tijd: 14.00
Locatie: Transvaal Wijkpark, Den Haag

AFA Den Haag
AFA Nederland
Doorbraak
Tiod: Turkse arbeiders en studenten vereniging.

- E-Mail: info (at) afadenhaag.nl Website: http://denhaagtegenracisme.wordpress.com

1 comment:

Huis-aan-huis verspreiding said...

Hoi,

"Flyer in Amsterdam" is een voordelige drukker en verspreider in Amsterdam en ideaal voor flyers verspreiden in Amsterdam.