Sunday, October 24, 2010

(a*dam) Alerta! Stop de EDL en aanhang

(a*dam) Alerta! Stop de EDL en aanhang
Antifa-Amsterdam

Nog minder dan een week en dan komen de haatzaaiers van de EDL en aanhnag naar Amsterdam om dan hun 'European Freedom Initiative' (lees European Defence League) op de richten. Wij roepen op om hiertegen in verweer te komen!

Om uit te printen en te verspreiden -




We roepen op voor Decentrale actie, vorm je eigen affinitygroep, verzin een actie en plan en probeer naar het museumplein te komen. Wees creatief in je acties, van fluffy tot hardcore, doe je eigen ding: Maak lawaai om ze te overstemmen, doe een bannerdrop met je eigen boodschap, doe een clowneske actie om ze belachtelijk te maken, maak rookbommen om ze onzichtbaar te maken, blokkeer ze, stop ze, ....., what ever!

Houd er rekening mee dat er op deze dag veel politie aanwezig zal zijn in de stad, ze probeert al contact te zoeken met een aantal antifascisten "om afspraken te maken" rondom "de aangekondigde demonstratie".
Wij hebben de staat niet nodig om te weten hoe we moeten demonstreren, we hebben de staat niet nodig om de straten en de maatschappij te vrijwaren van haatzaaiers, racisten, etc. Dat doen we zelf! We hebben dus deze oproep voor decentrale actie ook niet aangemeld bij de gemeente, we hebben geen toestemming nodig om in actie te komen.
Let dus op als je naar Amsterdam en naar het museumplein komt, xenofoben, dicrimineerders, racisten, neo-naz's en ander gespuis zullen beschermd worden door de staat en haar lakeien, en zij zullen ieder tegenprotest de kop in drukken. Bereid je goed voor.

Voor mensen die echt niet anders kunnen is er vanaf 12.30 een info en verzamelpunt op het Marie Heinekenplein in de Amsterdamse Pijp. Gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (lijn 16 en 24 van het CS, lijn 12 van Amstelstation komt in de buurt). Vandaar uit zal geen voorgekauwde actie komen, we zullen zien wat we vandaaruit kunnen doen en spontaniteit zal centraal staan.

Stop de EDL. Hou ze van de straat!

Zie vorige oproep en persbericht hier:
-  http://www.indymedia.nl/nl/2010/10/70410.shtml
-  http://www.indymedia.nl/nl/2010/10/70376.shtml

- E-Mail: antifa-amsterdam@puscii.nl Website: http://www.antifaamsterdam.wordpress.com

No comments: