Wednesday, October 27, 2010

Eigenaar Bergervoet gaat zonodig over lijken. WIE IS HIER CRIMINEL ???

Eigenaar Bergervoet gaat zonodig over lijken.
persbericht - 27.10.2010 19:28

Geweldadige sloop met gevaar voor levens.

de Grijper van v.d. Brink Harskamp b.v.
de Grijper van v.d. Brink Harskamp b.v.

Het gat in het dak.
Het gat in het dak.

De spulletjes die de bewoners nog konden redden.
De spulletjes die de bewoners nog konden redden.

Het pand aan de Gageldijk 71 te Maarssen is vanmiddag op brute wijze gesloopt terwijl de bewoners van het pand zich nog op de eerste verdieping bevonden.
De bewoners zijn ter nauwe nood aan de dood ontsnapt door via een raam op de eerste verdieping in de tuin van de buurman te springen. Op dat moment was de sloopploeg, die op de hoogte was van het verblijf, het dak aan het slopen met grote grijpers en vlogen de balken, stenen en ruiten in het rond.
Voor de eerste slag met de grijparm stak een van de bewoners zijn hoofd uit het raam om te vragen wat er aan de hand was. De bewoner kon net op tijd wegspringen om niet door de grijper geraakt te worden.
Na toezegging dat de bewoners het pand zouden verlaten (dat op dat moment al in puin lag) mochten zij hun persoonlijke eigendommen verwijderen. Daar kregen zij 10 minuten de tijd voor.
Bewoners doen aangifte van poging tot moord.
Het is niet de eerste keer dat de heer Bergervoet (Eigenaar van onder andere TopParken en SuccessParken) op deze manier met bewoners en onroerend goed omgaat. Sterker nog, hij heeft al een aardige reputatie van intimidatie en eigenrichting door de jaren opgebouwd.

No comments: