Tuesday, July 26, 2011

Bouwbedrijf BAM opnieuw aangevallen!!

Claim brief LAF:

Stop deportaties LAF
Stop deportaties LAF

Bouwbedrijf BAM opnieuw aangevallen!!

Claim brief LAF.

Het Links Anarchistisch Front heeft in de nacht van zaterdag 23 juli op zondag 24 juli 2011 de bouwlocatie van bouwbedrijf BAM in Oosterwolde afgebrand.

Bouwbedrijf Bam werkt op schiphol aan de nieuwe uitzet bajes voor mensen met of zonder papieren, dit kunnen en zullen wij niet laten gebeuren.Dit deportatie centrum zal er dan ook nooit komen!

Deze actie dragen wij op aan de 11 mensen levens die zijn omgekomen bij de schiphol brand: Hun strijd is onze strijd!

Op de muur werd door de activisten van het LAF een duidelijke tekst achter gelaten:'Hun lijden is ons lijden' en 'Stop deportaties LAF' en tot slot 'Leers we weten je te vinden!'

Het LAF staat voor Links Anarchistisch Front dat door directe actie strijd tegen het kapitalistische systeem en de in onze ogen extreem rechtse kabinet.

Het Links Anarchistisch Front zal alle middelen gebruiken om dit extreem rechtse kabinet te stoppen, bij de acties van het LAF zal getracht worden om GEEN menselijke of dierlijke slachtoffers te maken (gebeurt dit wel dan is het per definitie GEEN LAF actie) maar de kapitalisten van deze maatschappij hard economisch te raken.

Velen acties zullen volgen! LAF

No comments: