Monday, July 18, 2011

Actiedag (19 juli) tegen Air France-KLM

Op dinsdag 19 juli is er een actiedag tegen de proefdier handel door de Air France-KLM. Wil je ook mee komen, neem dan even contact met ons op!


10.00 - 11.30 Air France-KLM Cargo

Handelskade 1-3, Schiphol

 

12.45 - 13.45 Vanguard (aandeelhouder Air France-KLM)

Strawinskylaan 261, Amsterdam

We zullen bij de zij ingang van het WTC aan de Beethovenstraat staan.

 

14.30 - 16.00 BNY Mellon (aandeelhouder Air France-KLM)

Strawinskylaan 337, Amsterdam

We zullen bij de ingang van WTC staan aan de Strawinskylaan, ter hoogte van de bushaltes en tram 5.

 

16.30 - 18.30 KLM hoofdkantoor

Amsterdamseweg 55, Amstelveen

And below You can read raport from previous action day:

Air France-KLM actiedag

DSC00007Vrijdag 24 juni begon onze actiedag tegen de proefdier transporten door de Air France-KLM groep bij de poorten van het KLM hoofdkantoor in Amstelveen. We stonden om half acht 's ochtends klaar bij de ingang om alle werknemers van KLM te verwelkomen. Met onze megafoons en protest borden maakten we KLM duidelijk dat zolang ze betrokken zijn bij proefdier transporten wij hier zullen blijven protesteren.

 


Bekijk de actievideo van de demonstraties hier!

Vrijdag 24 juni begon onze actiedag tegen de proefdier transporten door de Air France-KLM groep bij de poorten van het KLM hoofdkantoor in Amstelveen. We stonden om half acht 's ochtends klaar bij de ingang om alle werknemers van KLM te verwelkomen. Met onze megafoons en protest borden maakten we KLM duidelijk dat zolang ze betrokken zijn bij proefdier transporten wij hier zullen blijven protesteren. Het was een krachtige en positieve demonstratie. KLM is absoluut niet blij met onze protesten en ze hebben zelfs al lopen klagen bij de gemeente met de vraag hoe lang deze demonstraties nog kunnen worden geaccepteerd.

De tweede locatie waar we stonden was Air France-KLM Cargo op het Schiphol terrein. Dit was de eerste keer dat we daar stonden. Op dezelfde locatie waar Air France-KLM Cargo zit is ook het KLM 'Dieren Hotel'. Dit is de plek waar Air France-KLM Cargo al de dieren naartoe brengen die op transport gaan of aankomen. Tussen alle dieren die zich daar bevinden zitten er een aantal die geen toekomst zullen ervaren met liefde en respect, nee een aantal dieren staat een leven met angst en pijn in laboratoria tegemoet.
We hebben Air France-KLM Cargo duidelijk gemaakt dat dit eerste demonstratie is van de die nog gaan komen!

Nadat we Schiphol hadden verlaten gingen we opweg naar het Spaans consulaat in Amsterdam. We hielden hier een demonstratie ter ondersteuning van de 12 dierenactivisten die deze week gearresteerd waren in Spanje. Met een grote groep mensen stonden we voor het consulaat en hielden we een krachtige demo. Zie www.animalequality.net voor meer informatie over de Spanjaarden!

De volgende locatie was de KLM Travel Clinic in hartje Amsterdam. Het was een prachtige locatie om veel mensen te informeren over de walgelijke praktijken waar KLM zich mee bezig houd. Honderden folders waren uitgedeeld over Air France-KLM en onze toespraken galmden door de straat. Sommige toeristen die met KLM naar Amsterdam waren gevlogen waren woedend over proefdier transporten door Air France-KLM.

Ter afsluiting van de actiedag gingen we weer terug naar het hoofdkantoor van KLM. Met een krachtige laatste demonstratie zwaaiden we de medewerkers van KLM uit met onze megafoons en protestborden. De dieren die door Air France-KLM naar laboratoria zijn gevlogen hebben geen uitzicht meer op een vrij en goed leven. Air France-KLM heeft duizenden dieren met een enkele reis naar de hel gestuurd, dit is laf en onacceptabel. Zolang Air France-KLM dieren voor dierproeven blijft vliegen kunnen ze activisten over de hele wereld bij hun poorten blijven verwachten!

Tot de laatste kooi leeg is!

 more info at

http://respectvoordieren.nl

No comments: