Saturday, February 16, 2013

Nieuwe Doorbraak-krant

In dit nummer veel aandacht voor de strijd van vluchtelingen voor verblijfsrecht. Hoe probeert de overheid hen nog verder te criminaliseren via nieuwe wetgeving? Hoe oprecht zijn organisaties die de vluchtelingen zeggen te steunen, maar tevens samenwerken met de deportatiemachine via "vrijwillige terugkeer"-projecten? Hoe probeert de overheid levensgevaarlijke gebieden veilig te verklaren zodat er vluchtelingen naartoe kunnen worden uitgezet? En tenslotte: hoe probeert de overheid vluchtelingen stelselmatig tot leugenaars te bestempelen, om ze maar niet toe te hoeven laten?


Verder ook aandacht voor dwangarbeid voor uitkeringsgerechtigden, de PVV en andere extreem-rechtse clubs, het naderende einde van Zwarte Piet, uitzendbureaus en nog veel meer.

De complete inhoudsopgave van de nieuwe krant is al hier http://www.doorbraak.eu/gebladerte/d19.htm te bekijken.

Klinkt interessant? Vul dan het formulier in voor een jaarabonnement (http://www.doorbraak.eu/?page_id=372), en maak tegelijk 25 euro over op giro 95225 t.n.v. Stichting Gebladerte te Leiden. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt meteen ook Doorbraak bij haar belangrijke werk. Minima kunnen volstaan met 13 euro.

No comments: