Monday, September 15, 2008

CDA and CU are not christian


By technical problem probably the poster of Spirit Of Squatters did'nt appear on the page. We correcting it witch the comments from indymedia.nl
Poster van Spirit Of Squatters tegen kraakverbod attacked the stad

Zij zeggen dat meerderhijd van krakers is nu buitenlanders maar ik kan niks over kraakverbod in engels te vinden. Grapig he ? daroom vertaling van de poster in engels:
"everything what You did for my poorest brothers , You did for me"
"Baning the squatting = increasing rent price = More poor on the streets = ?!"
More posters from Spirit Of Squatters you can find on www.ourmediaindymedia.blogspot.com
or www.positi.blogspot.com in polisch ( po polsku )

aanvullingen

i forgot to add " Please copy,use, spread etc. " Spirit Of Squatters always is looking for people to spread the posters in any possible way. We can help You/ Your organization to spread Your posters...

bekijk het eens zo...
suzej - 02.09.2008 22:08

- Hoewel het dreigende (waarschijnlijk zelfs onafwendbare) kraakverbod voor een groot deel christelijk geïnspireerd is (CDA & CU), valt het door niemand te ontkennen dat volgens het bijbelverhaal Jezus Christus in een kraakpand is geboren.

- Hoewel CDA, CU en VVD deze wet dankzij een rechtse meerderheid door onze strot gaan duwen, is het maatschappelijk draagvlak ervoor voor een groot deel te danken aan de PvdA en dan met name Job de Priester (Cohen).

- Vergeet niet dat kraken op veel plekken illegaal is en in Nederland ook nog niet zo lang mag, maar dat het overal ter wereld gebeurd, zelfs ten tijde van J.C. al.

- Laat je niet bang maken door een verbod, van welke aard dan ook, dit is niet het eerste verbod wat je vrijheid lijkt af te pakken en er zullen de komende tijd nog veel van deze verboden volgen.

- Er bestaat alleen absolute vrijheid, geen relatieve. Zolang een ander bepaald hoe vrij je bent, ben je het helemaal niet.

- Onsamenhangende opsommingen zonder nieuwswaarde horen eigenlijk niet op Indymedia thuis, maar vooruit voor deze keer.
het G.E.B. doet ook mee
G.E.B. - 02.09.2008 23:03

christ
ben - 02.09.2008 23:06

Mooie poster. Duidelijke boodschap. Die ga ik hangen!

confronterend voor de christenen die het nog niet begrepen hebben.
confronterend voor hen die alsmaar schoppen tegen de christenen...;)

No comments: