Monday, May 21, 2012

Open Indymedia NL vergadering tijdens Pinksterlanddagen

Op 26 mei is er een open Indymedia-NL vergadering op de Pinksterlanddagen in Appelscha. Op deze vergadering is iedereen welkom om mee te praten over het beheer en de functionaliteit van Indymedia.nl. De vergadering zal worden gehouden van 16.45 – 17.45 in de gymzaal.

ironie uit 1972

In oktober vorig jaar is de website vernieuwd en is onder andere een discussie, agenda en opinie functie toegevoegd. Nieuwe functionaliteit brengt ook nieuwe vragen met zich mee, onder andere over het modereer beleid. Open posting brengt met zich mee dat er zaken geplaatst worden die niet op de site thuis horen en ook binnen het discussie gedeelte worden soms bijdragen geplaatst die eerder bedoeld lijken om de discussie te verstoren dan er aan bij te dragen. Het verwijderen van zaken levert vaak de beschuldiging van censuur op.

Op deze bijeenkomst willen we met gebruikers van de site overleggen wat het modereerbeleid zou moeten inhouden. Wordt er teveel of juist te weinig gemodereerd? Waar liggen de grenzen en wat zouden de richtlijnen moeten zijn? Tevens zijn we op zoek naar mensen die hieraan een bijdrage willen leveren middels een eigen login account en mensen met kennis van Drupal die een bijdrage aan de technische kant van de website zouden kunnen leveren.

No comments: