Tuesday, January 24, 2012

Demonstratie tegen de apenhandel voor dierproeven!

We gaan op 28 januari demonstreren tegen de handel in apen voor de dierproef industrie van roberto hartelust in tilburg!

Op zaterdag 28 Januari gaan we een grote demonstratie lopen in tilburg, tegen apenhandelaar R.C Hartelust.
Hartelust heeft een loods in tilburg waar honderden aapjes zitten opgesloten om vervolgens verkocht te worden aan de dierproef industrie en te eindigen om de operatie tafel voor gruwelijke en onnodige experimenten.

De aapjes worden in het wild gevangen in landen zoals nepal china en het eiland mauritius.
Nadat de aapjes gevangen worden komen ze in een farm terrecht waar ze enige tijd verblijven voordat ze naar tilburg worden gevlogen.
De zoon van roberto hartelust is een aantal jaar geleden naar nepal gegaan om daar een eigen apenfarm te openen om op deze manier nog sneller de apen naar de loods in tilburg te vervoeren.
De aapjes worden vanuit tilburg naar dierproef laboratoria in heel europa vervoert, waarbij de dieren bijna geen eten en drinken krijgen tijdens de rit.
In de laboratoria worden de aapjes op de operatie tafel levend opengesneden en krijgen ze gevaarlijke vergiffen en medicijnen ingespoten om te kijken wat het effect hiervan is.
Het grootste deel van de samenleving is het er al heel lang over eens dat dierproeven onetisch en onnodig zijn.

De aapjes worden door Air France-KLM naar europa en nederland gevlogen.
Air France-KLM is de enigste vliegtuig maatschappij die nog apen vliegt voor de dierproef industrie.
Zie onze website voor onze lopende campagne tegen Air France-KLM.

We verzamelen op 28 Januari om 12 uur op het NS plein in tilburg, om vanuit hier een route te lopen gewapend met spandoeken posters en veel herrie gaan we door het centrum van tilburg lopen naar de loods van hartelust. We zullen tijdens de route ook langs het gemeentehuis gaan om hun aandacht te vragen voor dit onderwerp, zodat de gemeente tilburg stappen kan ondernemen om de schandplek van tilburg voor eens en altijd te sluiten!

Vertel het je vrienden familie en kennissen en neem zoveel mogelijk mensen mee, zodat we deze dag tot een succes kunnen maken voor de dieren!
Hopelijk zien we jullie op de 28e in tilburg :)

Tot de laatste kooi leeg is!
Alle dieren vrij!

Respect Voor Dieren

No comments: