Friday, January 6, 2012

Cosmic Sunday Video and Info


cosmicfriends2_title

Cosmic Sunday bied om de drie maanden workshops voor jong en oud. Ouders kunnen een workshop volgen en de kids hebben hun eigen programma.  Workshops, seminars, films die te maken hebben met bewust leven. Massages en consulten zijn er ook tegen een laagdrempelige prijs. De entree is gratis en workshops kun je ter plekke boeken. Het wordt georganiseerd door Marcia van Art of Loving i.s.m. Bert van het Mirror Centre. Zondagen om lekker te relaxen voor jezelf, om vrienden te ontmoeten en/of met de familie.

De thema's die Cosmic Sunday biedt zijn: Concious Relationships (gecoordineerd door Art of Loving), Awareness Projects (gecoordineerd door Jennifer Ann) en Health&Conciousness (gecoordineerd door Roell)

De dag wordt afgesloten met een Cosmic Stage! Hier worden kunsten getoond worden zoals gedichten, zangkunsten, Een DJ, muzikant, artiest etc.  Ook kunnen deelnemers laten zien wat ze in de workshop hebben opgepikt. Wil jij ook iets laten zien? Neem contact op met Joachim en  Babette.  ( babettelise(*)gmail.com)

mm_kanja_photo5workshoppieroyacromariusapplauscindyswingfrancisyogikidszerline1

keuken_001international-clown-mime-festival-korea-2008-41rauwe_aardbeientaart

No comments: