Friday, December 3, 2010

#Indymedia.nl #nieuws op #Facebook and Twitter

Activistisch nieuws van indymedia.nl nu ook automatisch op Facebook!

indysocialmedia
indysocialmediaDeze service is niet bedoeld als spam voor het gigantische Facebook (dat hebben ze ook echt niet meer nodig), maar juist als publiciteit voor indymedia bij de enorme aantallen Facebook gebruikers, die de door activisten geplaatste nieuwsberichten makkelijker kunnen gaan tegenkomen.

Jaja, we weten dat Facebook van een hebzuchtige foute multinational is, echter wij fans van indymedia zijn uberpragmatisch in de huidige (informatie-) oorlog!

Facebook en Twitter kunnen op dit moment zonder veel twijfel als de belangrijkste social media gezien worde. In Amerika schijnt Facebook al meer bezocht te worden dan Google (ook een foute multinational die door bijna iedereen zonder nadenken gebruikt wordt). Facebook wordt steeds meer als zoekmachine gebruikt, waarbij de informatie op Facebook zelf voorrang krijgt.

Voor alle duidelijkheid: dit initiatief komt van onafhankelijke indymedia FANS, en NIET van de groep die  http://indymedia.nl beheert! Iedereen kan dit namelijk makkelijk zelf aanmaken. Na de indymedia.nl RSS feeds via Twitter feeds, nu dus ook via Facebook.

Lees verder over INDYMEDIA, RSS en TWITTER:  http://indymedia.nl/nl/2009/10/62343.shtmlDe indymedia.nl fan page met automatisch de open nieuwslijn koppen en intro's op Facebook:

Website: http://facebook.com/pages/Indymedia-NL-fan-pagina/176922642319313

No comments: