Thursday, March 22, 2012

Occupy Amsterdam update


tekst below from www.occupyamsterdam.nl where You can see even more videos
 

Een nieuw Offensief voor de Lente!

–UPDATE– Filmpjes toegevoegd!!!—
Met de deel-overwinning in de broekzak heeft aangetoond dat het demonstratierecht zwaarder weegt dan de wil van een burgemeester. Nu de tenten aankomende zaterdag van het plein verwijderd moeten worden zijn we natuurlijk in de voorlopige laatste dagen van aangekomen. De aankomende dagen zullen we  een knallend afscheid nemen van het Beursplein!

Youp van het Hek Occupyer!Ludiek, Occupy nodigt iedereen uit om de laatste 2 dagen het plein nogmaals te bezetten met tenten! Net zoals Youp van het Hek gister deed! Dit is een mooi moment om terug te komen in de sfeer van het eerste uur en op originele manier afscheid te nemen van de Bezetting van het Beursplein! Occupy YOUR Square! De publieke ruimte is van Iedereen! Die laten we ons niet afnemen ! Nu niet! En in de toekomst al helemaal niet! Het plein is van iedere burger! Ook als zij er non-commerciele activiteiten willen ontplooien als weerwoord op de mega-festijnen van allerlij mega-organisaties! Occupy YOUR Public Space!
Neem daarom de komende dagen allemaal je tentje mee en bezet het plein!
Informeer de mensen die voorbij komen en laat zien dat je mening telt!
Laat zien dat Occupy leeft, nu meer dan ooit!
Laat zien dat bezetten iets moois kan zijn!

Maar laat vooral zien dat je er bent! Met hart en ziel ! En je je niet tegen laat houden door rare constructies en je je niet langer laat beperken in je vrijheid!

 

De komende dagen, zullen er weer veel activiteiten op het plein zijn ! Net zoals je gewent bent van het begin van Occupy zullen er sprekers zijn die hun mening komen verwoorden! Naast sprekers zullen er interessante documentaires vertoond worden, zullen er bandjes spelen en zal er natuurlijk nog steeds vol op gediscussierd worden! krijgt Occupy niet klein! In tegendeel, wij zullen onze spierballen laten zien en laten zien dat wij er zijn om te blijven! Met of zonder Beursplein WIJ gaan door!

Occupy is een gedachte, een filosofie, een weten en een hoop dat het beter kan! Dat een wereld gebaseerd op gelijkwaardigheid mogelijk is! Dat een wereld waarin macht geen rol meer speelt bestaat! Dat er een eerlijk economisch systeem kan zijn. Zonder graaiers! Zonder corruptie!

Daarom kan niets en niemand Occupy stoppen! De stijdbaarheid is hoger dan ooit! DIT is een protestbeweging met kracht!

Als bakken met blijft storten in de kas van banken en mensen de zelfbeschikking af blijft nemen Moet Occupy wel door gaan!

De toekomst, wat gaat Occupy Amsterdam doen ? Waar gaan we heen ? Bezetten we de Dam ? Bezetten we iets anders ? Willen wij onze fysieke aanwezigheid nu meer dan ooit laten gelden ? Deze vragen eisen antwoorden! Daarom roept Occupy Amsterdam iedereen op om bij de komende aanwezig te zijn! Vanavond op donderdag zal er een brainstormsessie zijn op het Beursplein waarbij iedereen vanaf half 7 welkom is om mee te denken over onze aanwezigheid in de stad en hoe we verder willen gaan! Morgen avond om half 7 houdt Occupy Amsterdam een om consensus te kunnen vormen over de verschillende ideeen die er zijn!

No comments: