Thursday, March 31, 2011

Landelijke Manifestatie tegen Kernenergie

Op zaterdag 16 april vindt een landelijke manifestatie plaats tegen nieuwe kerncentrales, onder het motto 'Schoon genoeg van kernenergie'. Kom op die dag ook naar de Dam in Amsterdam, van 13 tot 16 uur. Dit is het moment. Laat je horen!

Kernenergie past niet in een schone toekomst. Toch wil het kabinet een vergunning geven voor een tweede kerncentrale in Nederland. Onbegrijpelijk! Er zijn voldoende schone alternatieven. Daarom or...ganiseert een coalitie van maatschappelijke organisaties deze landelijke manifestatie. Nú is de tijd om te laten zien dat je tegen kernenergie bent.

Er worden bussen ingezet om naar A'dam te rijden vanuit de volgende steden: Groningen, Middelburg, Nijmegen, Venlo, Zwolle, Wageningen, Tilburg en Eindhoven. De kosten voor de bus zijn €5,-
Meld je aan via dit formulier om mee te kunnen met een bus: https://www.mygreenpeace.nl/registreren/infoaanvraag.aspx?scr=516&source=04988

Teken de petitie
Wat je nú al kunt doen: teken de petitie. Laat zien dat je schoon genoeg hebt van kernenergie! Dan krijg je ook de laatste informatie over de manifestatie in je mailbox.

http://schoongenoegvankernenergie.nl/

No comments: