Tuesday, June 22, 2010

Wilders Krijgt Koekje van Eigen Deeg. Anti-Fitna film


Wilders Krijgt Koekje van Eigen Deeg
Wil Geerders 

Anti-Fitna is een film die een direct antwoord moet zijn op Geert Wilders Fitna' en in gaat op de praktijken van Geert Wilders en zijn ideeën over de immigratie en hoe Nederland superieur is aan andere landen.


Geert Wilders krijgt een koekje van eigen deeg met Anti-Fitna, een film die Nederland laat zien wat Geert Wilders allemaal van plan is, en hoe dit eigenlijk allemaal niet kan.

Geert Wilders is een tiran die het niet verdient om aan de macht te komen in Nederland. Wel stemmen er ruim 1.5 miljoen Nederlanders op deze man en zijn partij. Hoezo?

Standpunten die van Wilders een tyran maken zijn stellingen zoals de immigratiestop die moet worden gefaciliteerd door het dichtgooien van de grenzen. Dit roept herrineringen op naar de tijden van de Berlijnse Muur, die het kaf van het koren gescheiden moest houden. Zijn budgetplannen klinken prachtig, maar zijn niet uit te voeren. Zijn bezuinigingsplannen willen tegelijk dat er meer zorgmedewerkers en politieagenten bijkomen, maar dat met minder geld.

De praatjes van Geert Wilders zijn te mooi om waar te zijn, de dingen die hij wil kunnen niet waargemaakt worden.

- E-Mail: richardjbos@gmail.com

No comments: