Tuesday, June 22, 2010

OneMen -video interview with human rights Organisation at Amsterdam Roots Festival


Amsterdam Roots Reggae that's one of the best, positive manifestation for tolerance and against racism. Beside of the music from all around the world there is also market with all kind off things mainly from Africa. We found also few organisations for social change and human and animal rights, so we interviewed them and one by one we will present their message at Spirit Of Squatters Collective channel. Together we are stronger so support them by spreading this info and video !
Here is the plan of the Following movies:
(At the earlier posts You can see already those movies which are written thick)
1. Varkens In Nood - animal rights organisation
2. One Men (can make a difference) - human rights supporters
3. Jongeren Milieu Actief tegen Shell actie.
4. Vrijwillige Internationale Aktie - volunteering organisations coordinating short and long term volunteering projects.
5. Varkens In Nood by Jonge Activisten - a child is teaching about animal rights
6.Jongeren Milieu Actief - young part of dutch equivalent of ecologic organization Friends Of the Earth.
 Also all "Roots" interviews we will play today in radio show Awakening in radio patapoe 88.3fm More info below:

Spirit Of Squatters Collective : This is solidarity action(like most of our videos). The solidarity is stronger when it is seen by as many people as possible.So...Please use it ! Pass this info to everybody who could be interested !!!
Feel free to embed,link it,send it,screen it etc. Use it=don't loose it. Reclaim the media with us !

... So get inspired. TOGETHER WE ARE STRONGER !!!
http://www.youtube.com/user/spiritofsquatters

Missie en visie van oneman.org

          fiets.JPG

oneMen gelooft in de kracht van het individu. In kleinschaligheid met grote impact. In pioniers: mensen uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika die hun idealen nastreven. En in jou: de supporter die vanuit Nederland het werk van de pioniers mogelijk maakt. Daarom gelooft oneMen in de gedachte "oneMen can make a difference". We geloven dat iedereen het verschil kan maken, mannen én vrouwen. De naam oneMen is een woordspeling. oneMen steunt pioniers die zich vaak alleen inzetten voor een betere wereld. Vandaar 'one'. Maar eigenlijk doe je dit nooit alleen. Je hebt vrijwilligers, medewerkers en donateurs nodig. Vandaar 'men'.

oneMen steunt pioniers

Overal in de wereld werken mensen op eigen initiatief aan het verbeteren van de leefsituatie van anderen. Deze mensen noemen wij pioniers en zij zijn vaak in hun eentje de drijvende kracht achter een kleinschalige organisatie. Het zijn lokale mensen, die zich onder moeilijke omstandigheden inzetten voor hun idealen, met een gedrevenheid vanuit het hart. Het werk is direct en aan de basis. Het werk wat ze doen is kleinschalig en vernieuwend. Kortom het is echt pionierswerk. De pioniers zijn vooral actief op het gebied van mensenrechten, persvrijheid, vrouwenrechten, aidsbestrijding en opvang van mishandelde kinderen.

Concrete hulp

oneMen wil deze pioniers steunen. Dat doen wij met concrete middelen op het gebied van transport en communicatie. Wij steunen pioniers met auto's, motoren, fietsen, boten, vrachtwagens, radiomasten, internetaansluitingen en computers. Deze praktische middelen zijn van onschatbare waarde voor de pioniers: hiermee kunnen zij veel meer mensen bereiken en mensen in een groter gebied helpen.

Jouw steun is nodig!

Om deze hulp mogelijk te maken, werft oneMen fondsen in Nederland bij bedrijven, donateurs, onderwijsinstellingen en groepen. Wij financieren de hulp aan pioniers zonder steun van de overheid. Met jouw donatie maak je het verschil in het leven van velen! 

No comments: