Wednesday, April 6, 2011

Landelijke manifestatie: Stop Kernenergie [Za 16/4] Dam 13.00

Op zaterdag 16 april is er een landelijke manifestatie tegen kernenergie. De kerncentrale in Borsele moet dicht en er moeten zeker geen nieuwe centrales bijgebouwd worden! Al meer dan 56.000 mensen hebben in korte tijd getekend tegen kernenergie! Volgende week zaterdag (16 april) zal er van 13:00 tot 16:00 een landelijke manifestatie tegen kernenergie zijn op de Dam in Amsterdam. In de aanloop naar de manifestatie is er de mogelijkheid om alvast je stem te laten horen en te tekenen tegen kernenergie.
Busververvoer Greenpeace
Greenpeace regelt acht bussen naar de manifestatie. De opstapplaatsen zijn: Groningen, Zwolle, Wageningen, Nijmegen, Venlo, Eindhoven, Tilburg en Middelburg. Wil je nog proberen daarin mee te gaan, kijk dan op MyGreenpeace.

Busvervoer WISE en XminY
Ook WISE en Solidariteitsfonds XminY dragen hun steentje bij en verzorgen 10 bussen naar de manifestatie. De opstapplaatsen zijn in ieder geval: Almelo, Nijmegen, Middelburg en Assen. We zijn uit meer plaatsen bussen aan het organiseren, wil je hierbij helpen, neem dan contact met ons op, het liefst via mail: wiseamster@antenna.nl.

Kijk voor detail over opstapplaatsen op de speciale info-page van XminY of WISE.

De manifestatie is een initiatief van: Borssele2Nee, DWARS, Greenpeace, GroenLinks, JMA, Laka, Milieudefensie, Natuur en Milieu, , Nl2050, de 12 Milieufederaties, PvdA, Partij vd Dieren, PINK!, ROOD, SP, Urgenda, WECF, WISE, XminY.

- E-Mail: www.xminy.nl

No comments: