Friday, April 1, 2011

kernwapens voor de rechter!

BELANGRIJK BEWIJSSTUK AANGELEVERD BIJ RECHTBANK DEN BOSCH
- in verband met rechtszaak tegen kernwapen-inspecteurs -

Op maandag 04 april aanstaande zal een speciaal team van CloLoNeL rond 09:30u een bewijsstuk overhandigen aan de rechtbank Den Bosch. Dit vermeende "bewijsstuk A" is een belangrijk onderdeel in de rechtszaak Nederlandse Staat versus 24 burger-inspecteurs. De inspecteurs betraden op 03 april 2010 de Nederlandse Vliegbasis Volkel, om de daar aanwezige kernwapens op te ruimen. Volgens Wikileaks zou dit "bewijsstuk A" in werkelijkheid een kernwapen zijn. Overheidsinstanties ontkennen nog bevestigen dit. De inspecteurs mogen hun verhaal vertellen aan de meervoudige kamer van de rechtbank Den Bosch op maandag 4 april 2011. De zaak begint om 10:00u en zal de hele dag duren.


clowns door tunnel heen
clowns door tunnel heen

"Het Internationaal Gerechtshof heeft zo'n 15 jaar geleden uitgesproken dat kernwapens illegaal zijn,"legt Buitengewoon Juridisch Agent Maka K. uit "en de Nederlandse Staat heeft nog steeds geen maatregelen genomen. Daarom namen de burger-inspecteurs op 3 april vorig jaar zelf het heft in handen om die illegale kernwapens op te ruimen." "Er is geen enkel voorbeeld te bedenken, waarbij de inzet van zulke wapens gerechtvaardigd zou zijn", vult Uitzonderlijk Standvastig Ambtenaar Penolli P. aan. "Dus dat we nu naar de rechter stappen is logisch", eindigt Beveiliger Bijzonder Instabiele Materie Quatsch Q.

Volgens Wikileaks zouden de Speciaal Agenten van CloLoNeL beslag hebben weten te leggen op een kernwapen, afkomstig van diezelfde vliegbasis Volkel. CloLoNeL houdt het erop dat ze een erg belangrijk bewijsstuk zullen gaan overhandigen. Uiteraard worden alle maatregelen genomen zodat er geen enkel gevaar is voor de volksgezondheid. De Speciaal Agenten zullen er op toezien dat publiek voldoende afstand houdt van het voorwerp. Ook beschikken ze over speciale apparatuur om eventueel weglekken van geheim materiaal te voorkomen.

CloLoNeL hoopt dat de meervoudige kamer de misdadigheid van deze massavernietigingswapens en de rol van de Nederlandse overheid hierin, zal bevestigen en veroordelen. Bewijsstuk A zal daar een belangrijke rol bij spelen en zorgen dat men tot de kern van de zaak blijft, nl: Help kernwapens de wereld uit!

Meer informatie over CloLoNeL, de rechtszaak en de aanleiding:
mail:  clolonel@linuxmail.org
CloLoNeL:  http://clolonelku.centraldesktop.com/clownlijkloslopendnederlandsleger/
CloLoNeL op Twitter:  http://twitter.com/Clolonel

de rechtszaak:  http://www.indymedia.nl/nl/2010/11/71638.shtml
de aanleiding:  http://ontwapen.puscii.nl/2010/01/3-april-opruimingsactie-kernwapens-volkel/
 http://www.nu.nl/binnenland/2390003/wikileaks-bevestigt-kernwapens-in-nederland.html
Factsheet kernwapens:  http://vredessite.nl/kernwapens/factsheet.html

- E-Mail: clolonel@linuxmail.org Website: http://clolonelku.centraldesktop.com/clownlijkloslopendnederlandsleger/

No comments: