Friday, April 15, 2011

20/4 Herdenkingsbijeenkomst Vittorio Arrigoni

Graag nodigen wij u uit voor een herdenkingsbijeenkomst om de vermoorde pro-Palestijnse mensenrechtenactivist en journalist Vittorio Arrigoni te gedenken. De bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 20 april. U bent welkom vanaf 19.30 uur in het gebouw van HTIB in Amsterdam, 1e Weteringplantsoen 2c te Amsterdam. Om 20.00 uur start de officiële herdenking met een aantal gastsprekers (o.a. Anja Meulenbelt) en met woorden van Vittorio zelf.

 

Video van Vittorio in Gaza: http://www.youtube.com/watch?v=wZg0WGKRg2A&feature=related

 

Stichting Nederland-Gaza en andere mensenrechtenorganisaties organiseren gezamenlijk een herdenkingsbijeenkomst voor Vittorio Arrigoni. Op gepaste wijze zal aandacht worden geschonken aan de moord op Vittorio Arrigoni, die zich inzette voor rechtvaardigheid voor de Palestijnen in de Gazastrook. Vittorio's dode lichaam werd op vrijdagochtend aangetroffen in een leeg huis in de Gazastrook. Vittorio zette zich in voor de International Solidarity Movement en was betrokken bij de Gaza Freedom Flotilla. Zijn vrienden hebb teen aangegeven het werk voor rechtvaardigheid voor de Palestijnen in zijn geest voort te zullen zetten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar bijgaand persbericht.

 

Met gepaste groet,
 
Voor alle info: www.nederland-gaza.nl

 

 

 

 

1 comment:

Julia Riber Pitt said...

Tragedy after tragedy. Murder after murder. This is the reality of occupation. Fuck Israel and free Palestine and RIP to all of those who have been murdered because of it.