Friday, December 7, 2012

PVV - crimineel partij

van: http://sargasso.nl/pvv-fractie-goed-voor-503-jaar-celstraf/

PVV fractie goed voor 50,3 jaar celstraf

Met het nieuwste nieuws over de buurtterreur van PVV-Kamerlid Eric Lucassen dringt zich de vraag op: hoe crimineel is de PVV fractie eigenlijk? Inmiddels lijkt de criminaliteit onder PVV Kamerleden nóg hoger te liggen dan onder Nederlandse Marokkanen, o zoete ironie… Om een indicatie van het criminele karakter te krijgen volgt hieronder een opsomming van crimineel gedrag waarvoor huidige PVV Kamerleden zijn, worden of zouden moeten worden aangeklaagd. Let wel: aangeklaagd maar niet veroordeeld, we leven -ondanks alles- nog steeds in een rechtsstaat. Tussentijds resultaat: de PVV fractie is in totaal goed voor een halve eeuw aan celstraf, telt u even mee?

Martin Bosma wilde de 'rode neuzen' van NOS medewerkers afhakken, in het bijzonder die van een Nova-presentatrice: "Ooh, ik zie Clairy Polak al liggen…" Strikt gezien is dit een bedreiging. De maximumstraf hiervoor is twee jaar cel.

Hero Brinkman deze oud inspecteur van politie spant vooralsnog de kroon: in januari 2009 beledigde hij de minister van Justitie van de Nederlandse Antillen (maximaal drie maanden gevangenisstraf), in september maakte Brinkman in Nieuwspoort zich schuldig aan openbare dronkenschap (12 dagen cel), begon hij zelf drank te pakken (diefstal, vier jaar) en sloeg hij, volgens het slachtoffer, de barman (geweldpleging, vier jaar). Later werd er door een aannemer een aanklacht tegen Brinkman ingediend wegens mishandeling (vier jaar) en poging tot doodslag (15 jaar). Bij elkaar is dat 27,3 jaar cel.

Sietse Fritsma werd zowel in 2007 als in 2008 in de Tweede Kamer op de vingers getikt wegens discriminatie. Het plan van Fritsma om criminele Marokkaanse jongeren samen met hun ouders uit te zetten ging zelfs Rita Verdonk te ver: "Pure discriminatie". Op discriminatie staat ook een maximumstraf van twee jaar. Dit is dus vier jaar in totaal.

Tegen Dion Graus werden meerdere aangiften gedaan; Hij zou zijn destijds acht maanden zwangere vrouw hebben mishandeld, zijn schoonvader hebben bedreigd en een andere vrouw hebben bedreigd en gestalkt (zie het Dossier Graus in De Limburger). Ook zou er bij Graus sprake zijn van onbetaalde rekeningen en onjuiste informatie over zijn verleden. Opgeteld zou Graus hiervoor tien jaar hebben kunnen krijgen. Saillant detail: Justitie in Antwerpen heeft de zaak niet vervolgd "Niet omdat er onvoldoende bewijs was, maar wegens opportuniteitsredenen. Uit 50.000 zaken moeten wij een keuze maken, we kunnen niet alles doen." Hoor ik daar iemand wraking roepen..?

Marcial Hernandez bracht al een nacht in de cel door nadat hij in café Berger op het Plein in Den Haag een ambtenaar van EZ een kopstoot had gegeven (geweldpleging, vier jaar cel). Geert Wilders ontkende eerst het incident, daarna bedekte hij het met de mantel der liefde.

Eric Lucassen, deze woordvoerder Wonen & Wijken terroriseerde zijn eigen woonbuurt in Haarlem. Hij riep 'dikke zeug' en 'kankerhoer' tegen buurvrouwen, intimideerde een bejaarde man zodanig dat deze huilend aangifte deed bij de politie. Verder dreigde hij zoutzuur over een echtpaar heen te gooien, jaagde allochtone kinderen de stuipen op het lijf en riep tegen buren 'ik ga in je brievenbus pissen'. Dit is overduidelijk bedreiging waarop een maximumstraf van twee jaar cel staat. Maar mocht er ook sprake zijn van vernieling (brievenbus plassen) en als de bedreigende Lucassen toch daad bij woord heeft gevoegd kan de straf hoger uitvallen en komt hij wellicht ook in aanmerking voor TBS?

Het staat nog te bezien of Geert Wilders veroordeeld gaat worden voor aanzetten tot haat tegen moslims en dat hij dan ook een jaar cel krijgt. Maar als iedereen in de fractie veroordeeld zou zijn voor waar ze voor aangeklaagd waren en nog worden, dan zit er dus voor 50 jaar, drie maanden en 12 dagen aan gevangenisstraf in de Tweede Kamer voor de PVV. Dankzij de brievenbus plassende Lucassen ziet de zelfkant van de PVV fractie deze week Abraham, maar 50,3 jaar is ongetwijfeld nog niet de eindstand…

Vrijwel zeker is er op bovenstaand lijstje nog een hoop af te dingen of kan er nog meer celstraf worden toegevoegd. Laat het weten in de comments, maar houdt u aan de wet en betracht goede zeden. Twee oud PVV Kamerleden danwel kandidaten zijn niet meegenomen in de berekening: Gidi Markuszower is buiten beschouwing gelaten, de vier jaar of een geldboete van € 45.000,- voor verboden wapenbezit is niet relevant, want hij is uit de fractie gestapt. Ook de veroordeling van Arjan Brogt is niet relevant, want ook deze is opgestapt.

No comments: