Wednesday, May 21, 2014

March Against Monsanto Amsterdam Festival at Dam square this saturday

Connection of spirituality and activism could be very powerful. I'm glad that some people are realizing that and even are using that. Meditation for Mother Earth before manifestation festival against monsanto this saturdayLieve mensen,

Voor aanvang van het MAMA festival willen we graag samen mediteren om af te afstemmen op Moeder Aarde, elkaar en de stilte, liefde en inteligentie vh leven zelf. Iedereeen is welkom, je hoeft geen ervaring te hebben met mediteren!

We zitten een half uur, van 12.30 tot 13.00, samen in stilte in een kring op de Dam. De meditatie zal ingeluid en afgesloten worden met een paar woorden en een bel. Op deze manier creeeren we een veld van liefde, licht en intelligentie die het hele festival draagt. Zie hier wat er daarna op het MAMA festival allemaal gaat gebeuren:

https://www.facebook.com/events/1573163382909160/?fref=ts

Het lijkt ons heel leuk als iedereen die wil een klein biologisch (! want anders zit het vol met bestrijdingsmiddelen) plantje meeneemt, dan kunnen we allen planten in het midden zetten als een levend hart van moeder aarde en daarom mediteren.

Zelf meenemen:
- Kussentje, matje of kleedje
- indien regen voorspeld: poncho
- eventueel: klein biologisch plantje

Liefs,
Tosca Flora & werkgroep MAMA


Lieve mensen,

Welkom bij het MAMA festival!
Een gratis manifestatie met info-stands, theater, muziek, kunst en activiteiten.

Het festival begint om 13.00 en duurt tot ongeveer 17.00. Lees hieronder alvast wat er allemaal te beleven is, de precieze tijden van de programma-onderdelen komen donderdag online

De werkgroep MAMA is vorig jaar spontaan ontstaan tijdens het organiseren van de March Against Monsanto demonstratie op de Dam in Amsterdam. Inmiddels is onze werkgroep uitgegroeid tot MAMAmsterdam eet wat je weet, een platform voor bewustzijn over gentech landbouw en de positieve alternatieven daarvoor. Dit jaar organiseren we op de internationale March Against Monsanto dag een festival op de Dam!

Vanwege tegenslagen bij het organiseren, hebben we besloten een basic version van het festival neer te zetten. Het wordt dus allemaal een stuk simpeler dan ons originele plan. Maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken! Er komen in ieder geval:

- Voedseldeelcirkel & meditatiecirkel
- Zadenruil
- Kollektief Rampenplan - Informatieve toespraken, oa. over het geheime Europees-Amerikaanse handelsverdraag TTIP
- Optreden van theatergroep Poespas Posse
- Optreden van de Indigenous Movement
- Mars met dezelfde route als vorig jaar: oudezijds, spui, heiligeweg, rokin en terug naar dam!
- Muzikanten, oa. Ruigoord Rebels, Cato Fluitsma, The LOve Freaks, Iconoclast en Dj Hepcat
- Monsanto quiz van ASEED Europe
- Informatie over voedselcollectieven door Voedselkooperatie 'Voedlink'
- Plantaardig leren verven met Kleur Kruid Tuin
- Kinderactiviteiten, oa een workshop gentechgroenten knutselen.

Van 12.30 tot 13.00, voor aanvang van het programma, is er voor iedereen die dat leuk vindt een meditatie op de Dam. Zie: https://www.facebook.com/events/1435501840033023/?context=create&source=49

Jullie kunnen ons helpen door... de poster te printen en verspreiden. Zoveel mogelijk vrienden en familie uit te nodigen en mee te nemen. En te komen met inventieve spandoeken en outfits zodat het festival er mooi aangekleed uitziet!

Bedankt voor jullie begrip en tot 24 mei!

Liefs,
de MAMA werkgroep

*met dank aan Theaterstraat, podium en geluid.


Lieve mensen,

Op zaterdag 24 mei is het March Against Monsanto Amsterdam Festival op de Dam! We willen graag de komende dagen zoveel mogelijk mensen informeren over deze gratis manifestatie met toespraken, info-stands, theater, muziek, kunst en kinderactiviteiten over gentechgewassen en landbouw.

Jullie kunnen ons helpen door je profielfoto te veranderen in de flyer van het festival en in het bijschrift de link naar het event te plaatsen:
https://www.facebook.com/events/1573163382909160/?fref=ts

We kunnen jullie hulp goed gebruiken want door tegenslagen in de werkgroep hebben we weinig mankracht en geen budget. Toch gaan we er met jullie samen iets fantastisch van maken!

Tot zaterdag!

Liefs,
MAMA

No comments: