Saturday, November 10, 2012

Vermist. Help mee! Action against fur

De wasbeerhond
In de natuur leeft de trouwe wasbeerhond met zijn partner en familie in een groene, bosrijke omgeving. Dit mooie dier behoort tot de hondenfamilie.

 

Gedood voor een bontkraag
Wasbeerhonden worden gebruikt als bontkraag door Nederlandse kledingmerken als Gaastra, Nickelson, Airforce en Moscow. Het bont is veelal afkomstig uit China waar wasbeerhonden in fokkerijen onder verschrikkelijke omstandigheden worden gefokt en gedood. De onschuldige dieren worden hier anaal geƫlektrocuteerd, doodgeslagen of soms zelfs levend gevild om te eindigen als bontkraag.

 

Dit moet stoppen
Het is onaanvaardbaar dat de Nederlandse kledingmerken Gaastra, Nickelson, Airforce en Moscow, in een tijd waarin duurzaamheid en diervriendelijkheid steeds belangrijker worden, meewerken aan dit zeer ernstige dierenleed. Dit kan zo niet langer!

 

Help mee!
1) Print de poster (A4, zwart-wit) uit en hang deze goed zichtbaar op straat, voor het raam of bij de supermarkt. Schudt de mensen wakker en help ons een einde maken aan dit dierenleed.


Download hier de A4 poster

 

2) Roep de Nederlandse kledingmerken Gaastra, Nickelson, Airforce en Moscow op om te stoppen met hun dieronvriendelijk beleid. Verstuur onderstaande email naar deze kledingmerken, want elke stem telt.

Join the action at the face book:

http://www.facebook.com/events/118589074966183/?notif_t=plan_user_invited

No comments: