Thursday, April 22, 2010

Nieuwe Doorbraak-krant

Deze week verschijnt het vijfde nummer (april 2010) van de Doorbraak-krant. Ook dit nummer staat weer vol informatieve artikelen en discussies, boekbesprekingen, foto's, een strip en voor het eerste zelfs een collage. Een krant met een strijdbaar links geluid.

Voorpagina
Voorpagina

De nadruk in de tweemaandelijkse uitgave ligt op de thema's waarop Doorbraak momenteel vooral actief is: inburgering, organizing, neo-kolonialisme en anti-fascisme. Daarnaast besteedt de krant uitgebreid aandacht aan alles wat beweegt rond racisme en migratiebeheersing. En er beweegt nogal wat. De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. We worden al jaren geconfronteerd met het opkomende rechts-populisme en een migratiebeleid dat steeds meer over lijken gaat. En daar zijn nu nog de wereldwijde economische en ecologische crises bijgekomen. Doorbraak ziet het opbouwen van een nieuwe en vernieuwende linkse tegenkracht daarom nu als des te belangrijker. Ook daarover wordt in de krant nagedacht en bericht.

Klinkt interessant? Neem dan nu een jaarabonnement. Je ontvangt dan niet alleen de tweemaandelijkse krant, maar je steunt ook direct Doorbraak bij haar belangrijke werk. Maak 25 euro over op giro 95225 t.n.v. stichting Gebladerte te Leiden en vermeld daarbij duidelijk je naam en adresgegevens. Minima kunnen volstaan met 13 euro.

Wil je liever eerst eens kennismaken met het blad? Mail dan "kennismakingsnummer" naar  doorbraak@doorbraak.eu en we sturen je het vijfde nummer gratis op. Vergeet daarbij niet je adresgegevens te vermelden.Website: http://www.doorbraak.eu

No comments: