Monday, October 29, 2012

Veganistisch marktkraampje Loving Hut in Amsterdam!Het berichtje van Dina Ben Yue Tang:
Sinds kort bestaat er een veganistisch marktkraampje in Amsterdam genaamd ''The Loving Hut express''. Deze is opgericht door mijn moeder Ying Zhou. Ze is al een tijd compleet veganistisch en is al eerder mede-eigenaar geweest van het veganistische restaurant ''The Loving Hut'' in Maastricht. Nu is ze voor zichzelf begonnen. Het gaat ha
ar niet om winst maken, ma
ar dat meer mensen kennis maken met de veganistische levensstijl. Daarnaast vindt ze het superleuk om te koken. Haar producten zijn naast veganistisch en biologisch, ook nog eens ontzettend lekker. Ook maakt ze alles zelf.

Ze is pas begonnen en kan wel wat publiciteit gebruiken. Ze verkoopt onder andere pasteitjes, cakejes, loempia's, biofrisdranken en vega-chocolaatjes. Verder is het mogelijk om andere dingen bij haar bestellen zoals vegan taart, bami en nasi.

De kraam staat dinsdag, donderdag en vrijdag op Buikslotermeerplein. Woensdag staat de kraam op de biologische markt bij Zeedijk (C.J. van Eesterenlaan). Soms staat de kraam op de Dappermarkt. Voor haar actuele standplaats of een bestelling (min. 2 dagen van te voren) kunt u contact opnemen met mevrouw Zhou via haar e-mailadres guangying427@hotmail.com of tel.nr 06-12919079.

(via Bite Back)

No comments: