Wednesday, November 2, 2011

10 jaar IndyMedia: een nieuwe site!

from www.indymedia.nl

Welkom op de nieuwe website van het Vrije Media Centrum Nederland / Indymedia Nederland. Deze nieuwe site is opgezet om een duidelijkere en overzichtelijke geheel te bieden en zo een beter overzicht te geven van de laatste gebeurtenissen, acties/demonstraties en opinies rondom sociale en politieke themas. De nieuwe website schept nieuwe mogelijkheden voor diverse soorten artikelen zoals opinie, aankondigingen en een overzichtelijke kalender met acties.


Hiermee willen wij een overzichtelijke site bieden waarin gebruikers snel toegang tot de juiste informatie kunnen vinden en eigen specifieke bijdragen in geschreven vorm en met zowel audio en beeldmateriaal kunnen leveren. Tevens is er de mogelijkheid tot discussie over artikelen in een apart forum.

Omdat de mening van de gebruiker cruciaal is voor een werkend en overzichtelijke nieuwe site waarderen wij erg de feedback van jullie, onze lezers en gebruikers. Graag horen wij van jullie wat er beter kan. Feedback kan gegeven worden via de mail op info [at] indymedia.nl of via de chat. Alle oude pagina's blijven bereikbaar op hun oorspronkelijke URL en de inhoud kan nog steeds worden teruggevonden op de oude site.

Indymedia Nederland wordt beheerd door een collectief vrijwilligers die zowel de site bijhouden als ook het technische beheer van de servers doet. Vind je nieuwsgaring en een open posting systeem ook belangrijk, steun ons dan financieel. Eenmalige of structurele bijdragen kunnen worden gestort op bankrekening 94.32.153 ten name van Stichting Vrienden van Indymedia. Met dit geld worden de kosten van de hosting van de Indymedia servers betaald. Jullie bijdrage wordt ten zeerste gewaardeerd!

No comments: