Friday, March 7, 2014

Internationale Women's day in Amsterdam

Join, invite for and share the event on fb : https://www.facebook.com/events/1412012415717162/?source=1
Tomorrow internationale Women's day starts at 14.00 at the Dam square. At 15.00 demonstration would go to Weteringplantsoen...

Op 8 maart gaan vrouwen in de hele wereld de straat op voor rechten van vrouwen en meisjes, tegen onderdrukking, voor zelfbeschikkingsrecht. Ook in Nederland laten vrouwen van alle leeftijden zich zien en horen op straat om te demonstreren tegen het afwentelen van de crisislasten op onze schouders, tegen armoede, sloop van sociale voorzieningen en voor de bevrijding van de vrouw.
Door de crisismaatregelen van de regering krijgen gewone mensen het slechter en wordt aan jongeren een goede toekomst onthouden. Jonge vrouwen zijn slachtoffer van de gevolgen van de crisis en van seksisme. In Nederland steeds meer jonge vrouwen deelnemen aan vrouwenstrijd en de strijd voor een betere toekomst. Georganiseerd kunnen we strijden voor onze toekomst.
Doe mee met 8 maart, sluit je aan bij de demonstratie en kom naar de 8 maart viering!

Programma:
* Wij verzamelen om 14.00 uur op de Dam, waar het programma begint met muziek en toespraken.

* Om 15.00 uur gaan we met de spandoeken en leuzen, in optocht van de Dam naar gebouw HTIB - 1ste Weteringplantsoen 2C Amsterdam.

* Vanaf 16.00 uur begint feestelijke manifestatie met muziek, toespraak namens 8 maartcomité, optredens en zelfverzorgde buffet.


poster:
http://www.8maartamsterdam.nl/Publicaties/Poster_8maart2014.pdf#page=1&zoom=auto,0,1198
http://8maartamsterdam.nl/

No comments: