Sunday, May 26, 2013

March against Monsanto in Amsterdam deel 2: Alles over Monsanto

Lieve mensen,

Wauw! Dat was een knallende dag vandaag op de Dam :D Volgens onze schatting waren er rond de 3000 mensen! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie komst. Het programma was prachtig met leuke sprekers, muziek, Poespas theater en een open mic. De mars was ook heerlijk: dwars door het centrum van Amsterdam met onze leuzen en spandoeken.

Deze dag was meer dan geslaagd en mooier dan we als organisatie hadden kunnen dromen. Allemaal (ook degene die er fysiek niet maar in spirit wel bij waren) ontzettend bedankt voor het dragen van deze beweging. Jullie zijn March against Monsanto en jullie zijn geweldig! Mooi om te zien dat er zoveel verschillende mensen bij elkaar komen en dat de vibe zo krachtig, vrolijk, vredig, liefdevol en duurzaam is. De kinderen waren ook goed vertegenwoordigd en pakten met hun open mic teksten het publiek helemaal in.

De March against Monsanto is gelukkig ook door de pers opgemerkt en er verschijnen aan alle kanten berichten over. Op het NOS 8-uur journaal was de March against Monsanto vandaag het tweede item met prachtige beelden van de Dam erbij. Well done lieve mensen! We hebben in ieder geval de naam van Monsanto en hun schadelijke acties in de mainstreammedia op de kaart gezet.

We gaan er nu natuurlijk met zijn allen voor zorgen dat de schadelijke acties van Monsanto en de positieve alternatieven in the picture blijven! Jullie kunnen allemaal je steentje bijdragen door op facebook enthousiast te blijven over dit onderwerp. Voel je vrij om zelf ludieke acties rondom dit thema te organiseren. Vanuit de werkgroep MAMA zullen we ook mooie initiatieven blijven opzetten.

En dan.. de volgende demonstratie! Wat dachten jullie van 29 oktober 2013 bij de Rai in Amsterdam. Daar vindt dan de CropWorld Global 2013 plaats. 'Global food industry leaders will discuss how companies can look to use new approaches to achieve the industry's most pressing goals at the annual event in Amsterdam.'
Wat dachten jullie ervan om met zijn allen voor de RAI te gaan staan om ons uit te spreken tegen de schadelijke acties van de grote industriƫle voedselbedrijven en de positieve alternatieven te belichamen. We moeten ze een handje helpen want uit zichzelf zullen deze gewetenloze bedrijven hun leven niet beteren!

Laat ons weten of jullie enthousiast zijn over een demonstratie op 29 oktober. En keep the good vibes alive! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie komst vandaag. We rocked Amsterdam today and we stand united with all the other marches against monsanto in the world!

Heel veel liefs,
De werkgroep MAMA
Lieve mensen,  Wauw! Dat was een knallende dag vandaag op de Dam :D Volgens onze schatting waren er rond de 3000 mensen! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie komst. Het programma was prachtig met leuke sprekers, muziek, Poespas theater en een open mic. De mars was ook heerlijk: dwars door het centrum van Amsterdam met onze leuzen en spandoeken.   Deze dag was meer dan geslaagd en mooier dan we als organisatie hadden kunnen dromen. Allemaal (ook degene die er fysiek niet maar in spirit wel bij waren) ontzettend bedankt voor het dragen van deze beweging. Jullie zijn March against Monsanto en jullie zijn geweldig! Mooi om te zien dat er zoveel verschillende mensen bij elkaar komen en dat de vibe zo krachtig, vrolijk, vredig, liefdevol en duurzaam is. De kinderen waren ook goed vertegenwoordigd en pakten met hun open mic teksten het publiek helemaal in.  De March against Monsanto is gelukkig ook door de pers opgemerkt en er verschijnen aan alle kanten berichten over. Op het NOS 8-uur journaal was de March against Monsanto vandaag het tweede item met prachtige beelden van de Dam erbij. Well done lieve mensen! We hebben in ieder geval de naam van Monsanto en hun schadelijke acties in de mainstreammedia op de kaart gezet.   We gaan er nu natuurlijk met zijn allen voor zorgen dat de schadelijke acties van Monsanto en de positieve alternatieven in the picture blijven! Jullie kunnen allemaal je steentje bijdragen door op facebook enthousiast te blijven over dit onderwerp. Voel je vrij om zelf ludieke acties rondom dit thema te organiseren. Vanuit de werkgroep MAMA zullen we ook mooie initiatieven blijven opzetten.   En dan.. de volgende demonstratie! Wat dachten jullie van 29 oktober 2013 bij de Rai in Amsterdam. Daar vindt dan de CropWorld Global 2013 plaats. 'Global food industry leaders will discuss how companies can look to use new approaches to achieve the industry's most pressing goals at the annual event in Amsterdam.'  Wat dachten jullie ervan om met zijn allen voor de RAI te gaan staan om ons uit te spreken tegen de schadelijke acties van de grote industriƫle voedselbedrijven en de positieve alternatieven te belichamen. We moeten ze een handje helpen want uit zichzelf zullen deze gewetenloze bedrijven hun leven niet beteren!   Laat ons weten of jullie enthousiast zijn over een demonstratie op 29 oktober. En keep the good vibes alive! Allemaal ontzettend bedankt voor jullie komst vandaag. We rocked Amsterdam today and we stand united with all the other marches against monsanto in the world!   Heel veel liefs, De werkgroep MAMA

3 comments:

Anonymous said...

Also see how WWF (Wereldnatuurfonds) is helping Monsanto:

http://www.dailymotion.com/video/x105tsl_wwf-silence-of-the-pandas_news&start=1785

Anonymous said...

Also see how WWF (Wereldnatuurfonds) is helping Monsanto: WWF Silence of the Pandas

Marek Griks said...

Here the movie from the action against WWF greenwashing Monsanto. Movie made by SOSCTV here in NL. spread as well :)
http://ourmediaindymedia.blogspot.nl/2009/05/wwf-panda-dances-for-monsanto-movie.html