Tuesday, August 30, 2011

Bezet het Beursplein 17 september

Het afgelopen jaar zijn tienduizenden mensen in actie gekomen tegen de bezuinigingen van Rutte. Over het onderwijs, de kunst, de zorg; op ieder punt zegt de bevolking NEE! Het is hoog tijd dat het protest tegen dit kabinet een tandje bijzet.

Zo zien we dat graag
Zo zien we dat graag

Het afgelopen jaar zijn tienduizenden mensen in actie gekomen tegen de bezuinigingen van Rutte. Over het onderwijs, de kunst, de zorg; op ieder punt zegt de bevolking NEE! Maar dit regentenkabinet houdt zich doof voor de woede. Ondertussen maken banken weer miljardenwinsten en is het gegraai aan de top terug van nooit weggeweest. Cadeau's voor de rijken, bezuinigingen voor de rest is het motto van dit kabinet.

Het is hoog tijd dat het protest tegen dit rijkeluiskabinet een tandje bijzet. Van Caïro tot Madrid komt een nieuwe vorm van protest op: het tentenkamp. 17 september worden wereldwijd tentenkampen opgezet, op Wall Street, in Londen, Frankfurt, Tokyo en nog vele andere steden. Dit zijn de Internationale Socialisten ook aan het organiseren in Nederland. Voor de deur van de speculanten, op het Beursplein.

Hiervoor organiseren wij een open actievergadering.
Iedereen die mee wilt denken en of organiseren is welkom.
Donderdag 1 september, half 8, in Het Gespuis, Spuistraat 47a

Wij zijn geen wegwerpartikelen in de handen van bankiers en politici!
Tijd voor echte democratie!

No comments: