Wednesday, October 14, 2009

BELANGRIJK: Tentenkamp bij de Tweede Kamer: Alle info!


woonstrijd!

Ondanks alle kritiek op het kraakverbod gaat de politiek keihard door met het invoeren hiervan. Inmiddels begint het erop te lijken dat men aanstaande donderdag 15 oktober wil gaan stemmen over het kraakverbod. Dinsdag zal er nog eenmaal gedebatteerd worden over het wetsvoorstel "Kraken en leegstand". Het lijkt er op dit moment op alsof er een meerderheid (CDA, CU, VVD, PVV, SGP, Verdonk) voor het wetsvoorstel is.

Kom kamperen!
Kom kamperen!

Tijd voor actie dus! Zoals al meerdere malen is aangekondigd, is het plan om massaal onze tenten op het Plein voor de Tweede Kamer op te slaan ten tijde van de stemming. Haal je tent maar vast van zolder, want waarschijnlijk is dit al aanstaande donderdag. Een oproep aan iedereen om met je huis, sociale of culturele initiatief, eetcafe, weggeefwinkel of wat dan ook, naar de Tweede Kamer te komen om zo te laten zien wie en wat er met het wetsvoorstel allemaal dakloos dreigen te raken! Want kraken lijkt dus toch verboden te worden, ondanks de diverse tegengeluiden van politici, gemeenten, sympathisanten en anderen die ageren tegen het kraakverbod.

De Tentenkampaktie zal aanstaande donderdag beginnen om 13.00 uur op het Plein voor de Tweede Kamer in Den Haag. De aktie zal de hele dag, en hopelijk ook de nacht gaan duren!

Dinsdag 13 oktober zal het wetsvoorstel voor (waarschijnlijk) de laatste maal in de Tweede Kamer besproken worden. Ook hier is uiteraard nog mogelijkheid tot actie. Afgelopen woensdag heeft een handjevol krakers actie gevoerd op het Plein tegenover de Tweede Kamer, met name om voorbijgangers, politici en pers te kunnen informeren. Dit zullen we weer gaan doen!

Kom dus dinsdag om 16.00 uur naar het Plein voor de Tweede Kamer om nog een laatste keer politici en omstanders te informeren!

Voor meer informatie e-mail naar:  tentenkamp@puscii.nl
Of bel: 06 81 320 823

Concrete informatie over de komende acties zal, zodra bekend, op Indymedia, Kraakforum, woonstrijd, krakenpost en de andere bekende voorverkoop adressen verschijnen!

- E-Mail: tentenkamp@puscii.nl Website: http://www.woonstrijd.nl
 

No comments: