Wednesday, February 11, 2009

Hulp KSU's nodig bij verspreiden Witboek.



Zoals jullie hopelijk weten is enkele weken geleden het Witboek Kraken gepresenteerd.

Cover WitboekKRAKEN
Cover WitboekKRAKEN

De reden om het boek te maken is om de publieke opinie rond kraken te verbeteren en te voorkomen dat de kraakwet zoals onlangs ingediend wordt aangenomen. Wij hopen dan ook dat er zoveel mogelijk boeken in de verschillende gemeentes/stadsdelen bij de commissievergaderingen van Volkshuisvesting aan de betreffende wethouders overhandigd worden.

Echter, dit kunnen en willen we niet zelf doen en daarom vragen wij jullie, de kraakspreekuren van Nederland, om in jullie eigen gemeente een boek willen aan te bieden aan de Wethouders. En, zo mogelijk, andere kraakgroepen in het land aan te sporen om dit ook in andere gemeentes te doen. De hulp van de kraakspreekuren is erg belangrijk omdat het voor ons onmogelijk is om in al die gemeenten zelf het boek aan te bieden.
Daarnaast zijn de lokale KSU's en kraakgroepen nou eenmaal veel beter in het aanvoelen van de finesses van de lokale politiek om het juiste moment te bepalen en om de lokale pers te mobiliseren.

Als jullie gaan inspreken of anderszins het boek willen aanbieden, neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres en dan sturen wij de benodigde hoeveelheid boeken op.

 info@witboekkraken.nl


- E-Mail: info@witboekkraken.nl Website: http://www.witboekkraken.nl/

No comments: