Friday, January 16, 2015

Ons meest invloedrijke petitiedoel aller tijden

Lieve geweldige Avaaz-gemeenschap,De weg die leidt naar een betere wereld vergt dat wij de langste reis maken – de innerlijke reis – om onszelf te verbeteren. Als er 500.000 van ons beloven om 3 eenvoudige maar invloedrijke principes volgen in 2015, zullen we wereldleiders uitnodigen om hetzelfde te doen:

teken de petitie!
Dag Hammarskjöld, de grote VN-leider, zei ooit dat we nooit aanhoudende vooruitgang zouden boeken in onze wereld totdat we allemaal "de langste reis aflegden". De innerlijke reis.

Ons vermogen om een wereld waar we van dromen te creëren hangt af van onze eigen reis, van angst naar liefde, naar het geloof in onszelf, en het achterlaten van onze grootste lasten. Dit geldt voor ons allemaal.

We hebben voor honderden campagnes als een gemeenschap samengewerkt en magie gecreëerd. Laten we nu, in de maand van de goede voornemens, samenkomen voor deze belangrijkste campagne van allemaal – de campagne voor onszelf, om "de verandering te zijn die je in de wereld wilt zien" – voor onszelf, voor de mensen om wie we geven, en voor ons thuis; de aarde.

Onze gemeenschap heeft 3 eenvoudige maar invloedrijke waarden gekozen om ons in 2015 aan te houden. Hierin zullen we elkaar steunen. Als er 500.000 van ons deze belofte doen, zullen we wereldleiders uitnodigen om hetzelfde te doen, en we zullen in de loop van het jaar 3 keer peilen hoe we er met z'n allen voorstaan – klik om de waarden te bekijken en teken een nieuwjaarsbelofte aan onszelf:


https://secure.avaaz.org/nl/three_principles_loc/?bwQkDab&v=51396

Onze innerlijke reizen zijn zeer persoonlijk. Maar het is geweldig hoeveel overeenstemming er bestaat over waar we om geven, wat onze angsten zijn, en waar we op hopen. Meer dan 97% van onze gemeenschap staat achter elk van de 3 principes van onze belofte!

Een deel uitmaken van onze gemeenschap kan een sterke invloed hebben, zowel goed als slecht. Avaaz is een buitengewone gemeenschap van hoopvolle, praktisch idealistische mensen die ervoor kiezen om een petitie te tekenen of geld te doneren als er niemand aandacht aan schenkt. Ik ben omvergeblazen door de wijsheid en humaniteit van de mensen in deze gemeenschap. Het lijkt erop dat we een goede invloed hebben op elkaar :). 

Klik om de principes te bekijken, en als het goed klinkt, teken dan de belofte om jouw 2015 te beginnen.


https://secure.avaaz.org/nl/three_principles_loc/?bwQkDab&v=51396

Ik word iedere dag wakker met een gevoel van dankbaarheid voor hoe we samen de wereld veranderen. Daarnaast is het een opwindende bonus dat ik misschien wel de kans krijg om inspiratie en steun van iedereen op te doen over hoe ik me persoonlijk kan ontwikkelen en verbeteren. En ik denk dat wanneer we onze leiders uitnodigen om mee te doen dit een sterke invloed zou kunnen hebben op hun eigen reizen om wijzer te worden, als voorbeeld voor ons allemaal. Ik heb er zin in om dit met jullie allemaal te doen!

Met hoop en dankbaarheid,

Ricken, met Danny, Nataliya en het gehele Avaaz-teamNo comments: