Monday, December 13, 2010

Miljonair Fair.Gouden shit.Speciale Aanbieding.Andere video nu in Nederlands


Maandag 13 december (12.00 - 21.00) is de laatste dag van de Miljonair Fair. Het is dan 'Business Monday' (de dag speciaal voor zakenlui): voor maar 75,- kun je in de beurs spelen met alles wat je absoluut niet nodig hebt in het leven!
Als je vindt dat 75,- veel te veel is, dan kun je op zijn minst het miljonairsgevoel hebben op de rode loper bij de ingang!!!
Dat deden we tijdens de openingsavond, donderdag 9 december toen we Gouden Shit aan het verkopen waren...
Verslag en foto's:  http://www.indymedia.nl/nl/2010/12/72147.shtml
Geniet vandaag als je je laatste kans grijpt om meer Gouden Shit te zien!!

Wowww! Gouden shit te koop op Miljonair Fair! 

Donderdagavond, 9 december. Het was beslist 'n heel speciale avond. Brooke Shields was in Amsterdam om de jaarlijkse Miljonair Fair te openen op het RAI-tentoonstellingscentrum. De opening was heel exclusief: alleen voor genodigden! Het was dè plek om te zijn voor de rijken en welvarenden. De markt waar je alles kunt kopen dat je absoluut niet nodig hebt. Dit jaar werd een nieuw product gelanceerd: een product dat iedere miljonair onmiddelijk zou moeten kopen: Gouden Shit!

Als je alles in je leven al hebt, dan is er nog maar één ding dat je mist: een prachtig stuk Gouden Shit!
De Piggy Miljonairs gingen naar de beurs om te handelen met degenen die zich Gouden Shit kunnen veroorloven. Op de openingsavond passeerden honderden miljonairs de rode loper en verschillende van hen toonden belangstelling in dit wonderlijke nieuwe product.

De Gouden Shit werd in diverse maten gepresenteerd op prachtige exclusieve zilveren dienbladen. Sommige shit was oorspronkelijk van beroemdheden. Natuurlijk hadden we een grote van Booke Shields, maar er was ook een kleine, koninklijke. Topkwaliteit soliede Gouden Shit!
Prijzen die beginnen bij 500.000 Euro en stijgen tot meer dan 2 miljoen... maar dan heb je ook iets heel speciaals! Het is ook 'n geweldig kerstgeschenk voor je tweede of derde vrouw!

De Piggy Miljonairs verzorgden enthousiaste statements over dit absoluut fantastische product. Soms schreeuwden ze zelfs: "Laat zien dat je een miljonair bent! Vergeet de rest van de shit op deze beurs! Ga voor het echte spul: koop Gouden Shit!"

Hoe dan ook: Gouden Shit is de investering die we nu in deze chaotische tijden van permanente economische crisis nodig hebben. De meeste miljonairs begrepen de enorme mogelijkheden van Gouden Shit. Daarnaast waren ze speciaal geinteresseerd in de 10% korting - alleen tijdens de openingsavond! Bijvoorbeeld: een speciale aanbieding - niet 1.000.000, maar slechts 900.000 voor een van de beste stukken Gouden Shit.

Er was maar 1 miljonair (of was het iemand van de organisatie van de beurs?) die een beetje jaloers was en met zijn rechtervoet tegen een van de dienbladen schopte zo hard als hij maar kon. Hij was duidelijk boos. De shit vloog alle kanten uit. Gelukkig overleefde de sterke Gouden Shit en konden de Piggy Miljonairs doorgaan met aandacht vragen voor het ultieme gadget.

Ook de security twijfelde: wat te doen met zoveel aandacht van miljonairs voor het nieuwe product op de rode loper? Ze besloten om er niets mee te doen. Wat een goede beslissing was. Anders hadden de Piggy Miljonairs nog meer media aandacht gekregen.

De succesvolle lancering van het geweldige hebbeding nam meer dan 45 minuten in beslag. Rond 21.15 uur waren bijna alle miljonairs bij de beurs binnen en werd het tijd om naar huis te gaan en iets te drinken om de fantastische introductie te vieren van dat prachtige product Gouden Shit.

De Piggy Miljonairs verlieten het gebied. Een paar minuten later kregen ze nog een speciale groet van een politieauto met zwaailicht. Hoewel ze probeerden hen te volgen, lukte het niet om dicht te naderen en c(l)o(w)ntact te maken met de Piggy Miljonairs. Waarom? Ineens waren de Piggy Miljonairs verdwenen... maar de Gouden Shit zal zeker blijven en zijn weg vinden op de Miljonair Fair!


Foto's en film volgen

E-Mail: rebelact@ddh.nl
Website: http://www.rebelact.nl
 

No comments: